اطلاعیه ثبت نام جشن فارغ التحصیلی ۱۳۹۷

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۰ کد خبر : ۳۳۸۸ رویدادها
تعداد بازدید:۶۲۸
به اطلاع کلیه دانشجویان هر سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه که در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ فارغ التحصیل شده یا خواهند شد می رساند؛ جشن دانش آموختگی دانشگاه در روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه برگزار خواهد شد. به همین منظور از کلیه دانش آموختگان محترم واجد شرایط دعوت می شود در صورت تمایل به شرکت در این جشن، تا تاریخ ۹۷/۲/۲۱ با مراجعه به سایت دانشگاه نسبت به ثبت نام درجشن فارغ التحصیلی اقدام نمایند.

از دانشجویان متقاضی شرکت در جشن دانش آموختگی درخواست می شود، به موارد زیر توجه نمایند:

1- ثبت نام صرفا از طریق سامانه اینترنتی انجام خواهد شد و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند. در صورت تکمیل ظرفیت، ثبت نام متوقف خواهد شد.

2- هزینه ثبت نام هر دانشجو مبلغ  200.000 ریال (بیست هزار تومان) است.

3-هر دانشجو حداکثر می تواند به همراه دو نفر از اعضای خانواده در جشن شرکت نماید. قابل ذکر است، بابت حضور همراهان  نیز مبلغ 200.000 ریال هزینه دریافت می شود.

4- لباس فرم دانش‌آموختگی برای مراسم فارغ التحصیلی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.شایان ذکر است ارائه کارت مذکور و "کارت شناسایی معتبر عکس دار" برای دریافت و تحویل مجدد لباس دانش آموختگی و ورود به سالن برگزاری مراسم الزامی است.

5- تهیه عکس یادگاری در آتلیه‌ای که به همین منظور در طبقه اول صحن دانشکده مهندسی تدارک دیده خواهد شد، با پرداخت هزینه توسط خود دانشجو ممکن خواهد بود.

6- پس از ثبت نام و پرداخت هزینه، استرداد هزینه امکان پذیر نخواهد بود.

7-در صورت داشتن سؤال و هرگونه مشکل  لطفا با شماره تلفن روابط عمومی 36227131 و یا داخلی 320  تماس حاصل فرمایید.

-8اخبار جشن را می توانید از سایت دانشگاه پیگیری نمایید.

نکات مهم ثبت نام:

هر دانشجو مبلغ  200.000ریال و هزینه هر نفر همراه200.000ریال را می بایست پس از انجام روند ثبت نام به شماره حساب زیر به نام  تمرکز وجوه درآمدهای اختصاصی دانشگاه تفرش نزد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران واریز گردد.

شماره حساب:4001105603019314

شماره شبا:550100004001105603019314  IR

شناسه واریز: 300105651122001009710330290001

فارغ التحصیلان عزیز با توجه به اینکه واریز وجه به منزله ثبت نام قطعی می باشد لطفا پس از واریز وجه، اصل فیش واریزی را به روابط عمومی دانشگاه تحویل دهید.

روابط عمومی دانشگاه تفرش

جهت ثبت نام بر روی لینک زیر کلیک نمایید